Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Ur White Guide  2018:

Hildings Krog

4. God klass
Bar i restaurangenChambre separéeEnklare mat i bar eller specialavdelningFestvåningParkeringUteserveringHandikappanpassatVegetariska rätterVinterkrogAmerican Express-ansluten
Hildings Krog

Pasta till lunch, lokal finmat till kvällen

I den röda stugan vid hotellet serveras sedan många år skidåkarlass med pasta till skidburna lunchgäster. När vintermörkret tjocknat utanför och Hovdebacken i kvällsbelysning drar blickarna till sig byter man meny till en ambitiös à la carte. Sällskap i alla konstellationer fyller den fjällrustika matsalen under kvällens gång och det gör de rätt i. Tataki på ryggbiff kommer i lövtunna marmorerade skivor. En gravad äggula och ost bidrar med smak, rödbeta och friterad lök med textur, lätt och välkomponerat. Renrostbiffen har fin stekyta, magnifikt rosarött inre och mild viltsmak. Krispig raggmunk, krämig jordärtskocka, lingon och rödvinssky ger en mustig och komplett smak av området. Vi tycker oss ana en nytändning i köket med mer eleganta smaker och högre precision i tillagningen. Servicen är effektiv och varm och kunskaperna matchar det digra ölutbudet och den ständigt växande vinlistan.

  • Hildings Krog
  • Hildings Krog

Hitta hit

62.483751149405613.9719271659851

Guiding Guests

klassificering
White Guide Presentkort